sâmbătă, 7 aprilie 2012

Medical Elite Program, editia 2


In decembrie 2011 am inceput editia 1 a unui program numit Medical Elite. Menirea sa este aceea de a creste viteza cu care un medic poate deveni eligibil pentru un job in Sistemul Medical German. La acea editie, am avut 12 participanti: 9 in Targu-Mures is 3 in Sibiu. In Targu-Mures, cadnidatii au finalizat modulul de B2 in ianuarie, iar in Sibiu grupa a parcurs modulele A2+B1+B2 in 4 luni, ieri au avut examenul la FIDES pe care l-au promovat cu totii :).

Toti cei 12 medici au fost la interviuri in luna martie, o parte din ei au obtinut un contract de munca iar ceilalti un contract de hospitation care se va continua cu o oferta de munca.

In saptamana 11-13 aprilie, vom avea interviuri alaturi de partenerul nostru principal Maracon, dupa cum veti citi in randurile de mai jos.

Acest program contine traininguri comportamentale si cursuri intensive de invatare a limbii germane.
 
Programul are ca scop sa aduca mai multa viteza acelor medici care au definit ca fiind prioritar sa ajunga in Germania.
 
Cautam cate 10 candidati pentru fiecare dintre urmatoarele grupe:
 
Sibiu: interviurile vor avea loc in data de 11.04, de la 16:30 pana la 19:00 (30 de minute pentru fiecare candidat);
Targu-Mures: interviurile vor avea loc tot in Sibiu in data de 12.04 de la ora 9:00 la 12:30 si pe 13.04 de la 17:00 la 19:00, dar cursul se va desfasura in Targu-Mures.
Germania, pentru medici specialisti: interviurile vor avea loc tot in Sibiu in data de 12.04 de la ora 15:00 la 19:00 si in data de 13.04 in intervalul 9:00 - 16:00, invitatii fiind directori a 2 retele de praxisuri specializate pe Neurologie, Medicina de Familie/Generala, Chirurgie (Ortopedie/Traumatologie), pentru dansii avem nevoie de participanti medici specialisti care pot parcurge aceste activitati in Germania.
 
Programul contine o serie de traininguri comportamentale care ajuta in cresterea sanselor de a obtine un job ca urmare a participarii la un interviu, curs intensiv de limba germana, manuale, examen B2 la FIDES.
 
Ce ne asteptam sa primim din partea participantilor tine de:
- un angajament real: invatarea limbii germane presupune o activitate de 8h / zi de L-V (5 ore de curs + 3 ore de studiu individual). Participarea la aceste activitati NU poate fi facuta simultan cu un job;
- flexibilitate: Peste 50% din medicii din Germania sunt incadrati pe una din specializarile: Interne, Chrirurgie sau ATI. Putem sa avem un job rapid pentru tine si alti colegi daca sunteti de acord sa incepeti cu o specializare din cele 3;
- seriozitate: investitia este facuta de noi si partenerul nostru si seriozitatea este un lucru pe care il oferim si il asteptam din partea colaboratorilor nostri (in atsament gasesti planul de recuperare a investitiei).  
 
INSCRIEREA SE FACE pe baza CV-ului in limba germana, insotit de poza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu