miercuri, 9 decembrie 2015

Trei întrebări importante în relația cu ceilalți

Bine v-am găsit!

Astăzi vom continua discuția în jurul următoarei idei: pentru a putea stabili relații cu ceilalți este important să ne concentrăm atenția asupra lor.

J. Maxwell este de părere că atunci când oamenii interacționează cu cei din jurul lor sau cunosc persoane noi își adresează următoarele 3 întrebări:

  • Îți pasă de mine?
  • Mă poți ajuta cu ceva?
  • Pot avea încredere în tine?


Iți pasă de mine?

Oamenii stabilesc mult mai ușor relații cu alții atunci când simt că oamenilor le pasă cu adevărat. Acest lucru se simte, nu se vede și funcționează doar dacă sentimentul este autentic. Nu este de ajuns să verbalizăm că ne pasă de cei din jurul nostru și să continuăm să ne gândim la propriile nevoi.

Mă poți ajuta cu ceva?

Se întâmplă adesea, mai ales în lumea vânzărilor, ca reprezentanții de vânzări să se concentreze mai mult pe produs sau pe serviciu și omit să se concentreze pe nevoia clienților. Oamenii reacționează mai repede atunci când își dau seama cum anume îi poate ajuta un produs, un serviciu sau o relație cu o persoană.

Pot avea încredere în tine?

Cred că încrederea în persoanele cu care interacționăm este lucrul cel mai important de care trebuie să ținem cont. Dacă vom câștiga și vom menține încrederea celor din jurul nostru, atunci vom avea șanse reale de a stabili relații și de a le menține pe termen lung.


Vă invit să vă gândiți la cele 3 întrebări și să acționați în așa mod încât persoanele pe care le întâlniți să răspundă afirmativ la fiecare din ele.





Pentru aceia dintre dumneavoastră care în momentul de față sunt în căutarea unei noi oportunități profesionale, mai jos puteți regăsi o scurtă descriere a celor mai recente posturi pe care noi le avem disponibile. Poate pentru dumneavoastră sau pentru unul din prietenii dumneavoastră, unul dintre anunțurile de mai jos reprezintă un prim pas spre o schimbare profesională.

În domeniul ingineriei:

Pentru o fabrică din domeniul automotive din Sibiu suntem în căutare unui Responsabil control, o persoană cu atenție mare la detalii și bune abilități de lucru în echipă. 
În cadrul aceleași fabrici suntem în căutarea unui Inginer de proces, o persoană cu studii tehnice, bune abilități de analiză și comunicare.
Tot în cadrul fabricii de mai sus, căutăm o persoană care să își dorească să lucreze pe un post de Inspector Calitate. Este importantă experiența anterioară pe un post similar.
Suntem de asemenea, în căutarea unui Șef de Schimb, o persoană cu bune abilități de coordonare a unei echipe și cu experiență într-un mediu de producție.   

Pentru o fabrică din Sibiu ce produce cabine folosite in constructia autovehiculelor si a utilajelor suntem în căutare de Ingineri proiectanți

Pentru o fabrică din Sibiu ce se va deschide în curând, pentru departamentul de Dezvoltare, suntem în căutarea unui Dezvoltator Hardware

Pentru o companie de origine germană ce are ca activitate prelucrarea metalelor suntem în căutare de OPERATORI CNC IN SCOLARIZARE CU RELOCARE IN SIBIU

În domeniul vânzărilor:

Dacă sunteți din Sibiu și sunteți o persoană activă și reușiți să legați relații de lungă durată cu clienții dumneavoastră, am fi bucuroși să discutăm mai multe detalii despre un post de Reprezentant de Vânzări pentru Job Connect. Suntem în căutarea unei persoane care să facă serviciul nostru de recrutare mai cunoscut.

Sunteți vorbitor de limbă germană și sunteți obișnuit să o folosiți în contactul telefonic cu potențiali clienți? Căutăm o persoană care să facă Telesales în limba germană și să ne ajute să facem mai vizibil serviciul nostru de recrutare în rândul angajatorilor din Germania.

Alte posturi interesante în domeniul vânzărilor sunt disponibile în mai multe zone din țară (Zonele de Sud, Centru, Nord, Nord-Est). Suntem în căutare de Reprezentanți de vânzări în domeniul electric
Pentru o companie din Sibiu ce se ocupă cu comercializare de pânze folosite în industria prelucrării lemnului suntem în căutarea unei persoane entuziaste și pasionată de domeniul vânzărilor care să ocupe postul de Reprezentant de vânzări pentru zona Transilvaniei. 
Pentru cei interesați de domeniul imobiliar avem disponibil un post de Asistent Manager Vânzări. Postul presupune consilierea clienților până la semnarea contractelor și implicarea în diverse negocieri. 

Alte domenii:
Pentru activitate de dactilografiat - transcriere texte după dictare, dorim să intrăm în contact cu buni cunoscători ai limbii germane. 


Să ne recitim cu bine data viitoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu