joi, 15 decembrie 2016

Oamenii de succes sunt oameni curajosi!

Bine v-am găsit!

Una din calitățile pe care oamenii de succes o au este aceea că sunt curajosi. Oamenii își pot face planuri, se pot gândi la ce anume doresc să realizeze în viața lor dar mai apoi este foarte important să aibă curajul de a pune în practică ceea ce au în plan.

Pentru a pune în practică planul nostru de pe hârtie este nevoie de curaj. Curajul de a acționa, curajul de a ieși din zona noastră de confort, curajul de a persevera chiar și atunci când ne este greu.

Brian Tracy menționează în capitolul pe care l-am lecturat azi câteva acțiuni pe care le putem face pentru a deveni persoane mai curajoase.

  • Să ne înfruntăm teama de eșec și să finalizăm lucrul de care ne temem.
  • Să repetăm lucrul de care ne este teamă până când vom fi stăpâni pe sentimentele noastre. Dacă lucrați în vânzări probabil că știți câte emoții ați avut la primul apel către un client. Cum ați depășit aceste emoții? Cu siguranță faptul că ați dat și al doilea, al treilea telefon a avut un efect benefic. Este important să perseverăm până când obiectivul nostru este împlinit. De multe ori oamenii depun efort în atingerea obiectivelor lor și renunță chiar atunci când sunt foarte aproape de succes.
  • Să avem răbdare. Calitatea aceasta este în strânsă legătură cu perseverența. Răbdare pentru a îndeplini obiectivele noastre și pentru a depăși eventualele obstacole.
  • Să vorbim cu încredere. Oamenii care emană încredere atunci când vorbesc câștigă mai ușor încrederea celor din jur. La rândul ei încrederea celorlalți în noi ne va oferi curaj să mergem mai departe.
  • Să ne îndreptăm spre lucrul de care ne temem. Diferența dintre oamenii de succes și ceilalți este că primii își înfruntă teama și fac față pericolelor în timp ce alții aleg să fugă și să evite în permanență lucrurile de care se tem.

Atunci când îți înfrunți temerea și te îndrepți în direcția sa, aceasta se micșorează. Își pierde puterea asupra ta. Dar dacă te îndepărtezi de ea, teama se va mări și în curând va pune stăpânire pe gândurile și sentimentele tale.” (Brian Tracy, 2003, 317)

  • Este important să avem curajul de a face greșeli și de a ni le asuma. Este bine să testăm, să încercăm diverse metode de rezolva anumite situații. Nu este atât de important dacă greșim, este mai important să recunoaștem că nu ne îndreptăm spre direcția bună și să începem să căutăm soluții optime.


Oamenii curajoși sunt aceia care au un vis și își stabilesc un obiectiv, întocmesc un plan și fac primul pas, fără a avea asigurări și garanții că eforturile lor vor fi încununate de succes.” (Brian Tracy, 2003, p.321)

Mai jos puteți descoperi care sunt principalele posturi disponibile pe care le intermediem în acest moment. Poate dumneavoastră sau un prieten din cercul dumneavoastră de cunoștințe, sunteți interesați de o nouă oportunitate profesională. Dacă vă pot fi de folos, vă stau la dispoziție pe adresa de e-mail recrutare@jobconnect.ro.


În această perioadă intermediem două oportunități interesante în cadrul a două companii ce produc și comercializează produse chimice pentru diferite industrii. Avem disponibil un post de Customer Service Specialist și un post de Office Manager

În domeniul ingineriei:

Pentru o companie ce produce si comercializeaza obiecte din fier forjat suntem în căutarea unui Inginer proiectant.

Pentru o fabrică din Sibiu ce produce cabine folosite in constructia autovehiculelor si a utilajelor suntem în căutare de Ingineri proiectanți

În domeniul vânzărilor:

În cadrul unei companii românești recunoscută la nivel național și internațional pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă, suntem în căutarea a doi reprezentanți de vânzări: un post este disponibil pentru zona Mureș și un post este disponibil pentru zona Hunedoara. 

Pentru zona Transilvania avem disponibil un post de Inginer Vânzări în cadrul unei companii ce comercializează lichide de racire masini unelte, scule aschietoare si placute amovibile precum si sisteme de deionizare a apei prin electroziune.
Pentru o companie ce comercializeaza lubrifianti industriali suntem în căutarea unui Inginer de vânzări pentru zona București și Prahova.
Dacă sunteți din Sibiu și sunteți o persoană activă și reușiți să legați relații de lungă durată cu clienții dumneavoastră, suntem bucuroși să discutăm mai multe detalii despre un post de Reprezentant de Vânzări pentru Job Connect. Suntem în căutarea unei persoane care să facă serviciul nostru de recrutare mai cunoscut.

Sunteți vorbitor de limbă germană și sunteți obișnuit să o folosiți în contactul telefonic cu potențiali clienți? Căutăm o persoană care să facă Telesales în limba germană și să ne ajute să facem mai vizibil serviciul nostru de recrutare în rândul angajatorilor din Germania.


Până data viitoare vă doresc zile frumoase! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu