duminică, 12 septembrie 2010

Asadar ... sa inceapa "imigraniada"!!!

Lucruri ciudate incep sa se intample in Job Connect. Clientii vechi au incredere din ce in ce mai mare in noi si ne dau de lucru cat cuprinde. Asa se face ca in momentul de fata ni s-au adunat 2 clienti mari din Romania care au inceput sa externalizeze catre noi intre 3 si 8 pozitii pe luna si un client extern care vrea pana la sfarsitul anului sa plasam vreo 20 de medici in Germania.

Lucrurile aratau grozav si au inceput sa explodeze pur si simplu cand inspre noi a mai venit un proiect din partea unui nou partener extern cu care port discutii de vreo 3 luni. Imaginea lor arata foarte bine si cred ca va fi un partener cu care o sa lucram pe termen lung. Asadar, incepem de marti, 7.09.2010 sa cautam pentru aceasta companie foarte bine vazuta in Germania si premiata pentru rezultatele aduse in anul 2010 de catre Statul German, de catre partenerii de business, sa cautam ingineri pentru industria automotive care vor sa lucreze in Germania. Salariul este unul foarte bun pentru pozitiile de entry-level (pana in 2 ani experienta) si cerinta de limba straina este pentru ENGLEZA. Pentru dansii incepem sa cautam luna aceasta EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPERI. O sa avem un pic de lucru deoarece au in jur de 20 de pozitii libere si se pare ca suntem primul lor partener de recrutare din Romania.

Cu toate ca incepem sa aratam ca o companie de recrutare pentru Strainatate si se pare ca e un business bun aceste segment pentru noi, in permanenta ne vom axa in eforturile de dezvoltare a business-ului pe parteneriate cu intreprinzatori locali si companii multinationale ce doresc sa angajeze oameni meniti sa isi uneasca destinele cu dansii.

Pentru ca e weekend, imi rezerv placerea de a va prezenta o melodie pe care am descoperit-o si eu saptamana trecuta si pe care sper sa o savurati intr-un mod cat mai placut. Asa ca va spun sa inceapa "IMIGRANIADA"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu