joi, 27 ianuarie 2011

CURSURI DE GERMANA PENTRU MEDICI

Job Connect organizeaza cursuri de germana pentru medici

Tot mai multi medicii romani, in special cei tineri, se gandesc sa isi inceapa cariera in alta tara decat Romania. Fie ca aleg asta inca din timpul facultatii, fie dupa ce incearca experienta de a fi medic rezident intr-un spital din Romania, medicii romani isi doresc mai mult.

Medicii romani isi doresc sa plece, clinicile din Germania ii vor pe medicii romani, astfel ca Job Connect s-a gandit sa demareze un proiect. De anul trecut, Job Connect se ocupa de proiectul “Medici pentru Germania”, ce se adreseaza medicilor dornici de a emigra.

La scurt timp, proiectul a atras interesul mai multor firme din Germania, care au devenit partenerii Job Connect, alaturi de care planul “Medici pentru Germania” se desfasoara cu succes.

De curand, proiectul s-a extins si, pe langa ofertele de job venite din partea clinicilor germane, Job Connect prezinta , ca noutate, un curs de germana dedicat medicilor si studentilor aflati in ultimul an la Facultatea de Medicina.

Astfel ca, atat medicii, cat si viitori medici, pot invata limba germana facand un curs organizat de Job Connect, iar dupa finalizarea cursului, tot Job Connect le va prezenta oferte de job-uri.


Avantajele cursului

Cursurile organizate de Job Connect sunt adresate exclusiv medicilor si studentilor aflati in an terminal la Facultatea de Medicina si prezinta avantaje fata de alte cursuri de germana.

Cursul este unul intensiv si a fost structurat de catre un profesor de limba germana astfel incat sa se ajunga intr-un timp scurt de la un nivel de incepator la unul indermediar spre avansat. In doar 10 luni, cursantii vor ajunge de la nivelul A1 la nivelul B2. In conditiile in care, frecventand un alt curs de germana, se ajunge la acest nivel dupa mai bine de 2 ani de zile.

Curusurile au loc de doua ori pe saptamana, cate doua oare o sedinta si sunt sustinute de catre un profesor de germana cu experienta.

Un alt avantaj pe care il are cursul organizat de Job Connect este pretul. O sedinta de 2 ore costa 20 de lei, existand posibilitatea de a plati in rate, fie plata unei sume lunare, fie plata in patru rate. Materialul didactic (manuale, caiete de exercitii) necesar cursului este obligatoriu. Cursantii vor primi acest material didactic gratuit, daca o grupa va fi formata din minim 8 cursanti.

Cursurile se desfasoara in sala de sedinte din cadrul firmei Job Connect.



Ideea organizarii unui curs de germana a venit in urma dorintei medicilor, dar si a studentilor la Medicina de a invata cat mai repede limba germana. Prima grupa de cursanti a inceput deja cursurile, urmand ca, in luna noiembrie sa obtina certificatul Goethe pentru nivelul B2, dupa sustinerea unui examen. Patru medici rezidenti, precum si patru studenti in an terminal la Facultatea de Medicina din Sibiu au ales sa inceapa cursurile de limba germana si sa plece, alaturi de Job Connect, spre o cariera de succes in Germania.


Raluca Stoian, medic rezident anul III

Am ales firma Job Connect pentru ca a fost prima si singura care mi-a oferit posibilitatea de a urma cursul de germana in sistem intensiv si in acelasi timp foarte calitativ si modern. Aproape toate spitalele din Germania cer nivel B2 de limba sau B1 , iar de la nivelul la care sunt eu mai am A1.2 , A2.1 , A2.2 , B1.1 , B1.2 ca sa fiu la nivel B1. Am primit oferta de a face cursul fara intrerupere prin firma JC si binenteles ca mi s-a parut o oferta foarte buna pentru ca nu mai fac intrerupere intre module. Si nu in ultimul rand partea financiara este cea mai avantajoasa de pe piata. In concluzie, oferta mi se pare mai mult decat avantajoasa!”

Anca Suciu, Anul 6

In primul rand, faptul ca intr-un timp atat de scurt, ajungi la B2 este foarte avantajos pentru noi, cei in an terminal. Este superintensiv fata de alte centre, unde ajungi la B2 in doi ani jumate poate chiar trei ani. Facand acest curs, nu trebuie sa ma mai gandesc ca in toamna ar trebuie sa sustin examenul de rezidentiat.Daca as fi facut cursul de germana la Scoala Generala nr. 5 unde am inceput sa fac germana, trebuia sa sustin si examenul de rezidentiat si sa mai stau in tara inca un an pana sa imi iau diploma de B2. In al doilea rand si pretul este avantajos”.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu