joi, 27 ianuarie 2011

CONFERINTA PENTRU MEDICI "CUM SA OBTII UN JOB IN GERMANIA"

Job Connect deruleaza un proiect care ii vizeaza pe medicii din Romania. Proiectul "Medici pentru Germania" a inceput in urma cu mai bine de un an, timp in care Job Connect a acumulat experienta in ceea ce priveste plasarea medicilor in Germania. Compania a organizat 3 conferinte dedicate medicilor care isi doresc o cariera in Germania, in trei centre universitare din tara: Sibiu, Cluj si Bucuresti.

Dupa doar un an, proiectul Job Connect a atras interesul a noi parteneri din Germania, aflati in cautarea de medici romani dornici de a emigra. Cel mai nou partener al nostru este Maracon Gmbh din Germania, companie care ofera servicii specializate de recrutare in domeniul medical.

Printre clientii Maracon se numara mai multe clinici din Germania, care aduc cea mai noua oferta de job-uri destinate medicilor din alte tari.

Unul dintre reprezentantii companiei Maracon Gmbh, dar si directorul unei clinici din Germania, vor fi prezenti la Sibiu, la inceputul lunii februarie, in cadrul unei conferinte organizate de Job Connect.

Profil/Cerinte:

Exista cateva conditii de participare:

- absolvent al Facultatii de Medicina;

- cunoasterea limbii germane (cel putin nivelul B1).

Descriere:

Conferinta va avea loc in 9 februarie 2011, ora 17.00, in sala de conferinte Cioran a hotelului GOLDEN TULIP.

Conferinta din februarie este a patra de acest gen, iar in cadrul evenimentului vor fi prezentate mai multe oferte de job-uri. Este vorba de oferte venite din partea unor spitale aflate in sudul Germaniei, zona Bayern. Dimensiunile spitalelor sunt diferite, numarul de paturi variind intre 400 si 1000.

Specializarile vizate sunt:chirurgie, medicina interna si cardiologie.

Intrucat clientul nostru este in continua cautare de medici interesati de a pleca in Germania, nu sunt excluse celelalte specializari.

Conferinta va fi o dezbatere libera in limba germana despre ofertele ce vor fi prezentate, conditiile de munca ale medicilor din Germania, dar si etapele care trebuie urmate pentru a ajunge sa profesati alaturi de ei. Va rugam sa confirmati prezenta pana in data de 4 februarie 2011. Numarul de locuri este limitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu