marți, 2 noiembrie 2010

Conferinta dedicata medicilor rezidenti si specialisti: “ Cum sa obtii un job in Germania!”

Vineri, 29.10.2010 medicii rezidenti si specialisti, cunoscatori ai limbii germane s-au bucurat de prezenta noastra si a clientului nostru, in cadrul evenimentului : « Cum sa obtii un job in Germania ! »

Evenimentul a luat forma unei conferinte care s-a intins pe perioada a 2 ore si care a avut ca principal obiectiv prezentarea proiectului de recrutare externa Job Connect. Prezent pentru a 3-a oara in Romania, clientul nostru a vorbit despre nevoia Germaniei de a angaja personal medical (avand un deficit de 18 000 medici in Germania de E), principalele etape pe care un candidat este sfatuit sa le parcurga pentru a profesa in aceasta tara, precum si despre beneficiile acestui program.

A 3-a editie a evenimentului « Cum sa obtii un job in Germania ! » a reunit 25 participanti, majoritatea fiind absolventi ai promotiei 2010, care opteaza pentru un rezidentiat in aceasta tara. Motivele sunt numeroase si depind de obiectivele, disponibilitatea fiecaruia insa exista o motivatie comuna : aceea de a profesa intr-o tara care ofera conditii de dezvoltare prielnice (tehnologii moderne, suport din partea specialistilor, salarii motivante. Un tanar rezident poate ajunge la suma de 3700 euro brut/luna).

Candidatii ideali sunt persoanele care au diploma de licenta in Medicina, Certificatul B2, care atesta cunostintele de limba germana si disponibilitate de a locui in Germania de E. Avantajele unui loc de munca in zone precum Brandenburg, Saxon, Thuring sunt legate de nivelul de trai si pretul chiriilor mult mai mici decat cele din Germania de Vest (200-250 euro/luna comparativ cu chiriile din Munchen sau Frankfurt care ajung la costuri de 700 euro).

Clientul nostru cauta rezidenti dornici de a practica urmatoarele specializari : chirurgie, anestezie, radiologie, medicina interna. De asemenea, sunt vacante urmatoarele posturi pentru specialisti : Medic Obstetrica si Ginecologie, Medic Medicina Generala, Medic Interne.


Daca v-am starnit deja interesul iar evenimentul Job Connect nu a ajuns in centrul dumneavoastra universitar, asteptam sa ne contactati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu