miercuri, 26 octombrie 2016

Tu ce alegi să gândești in fiecare zi?

Suntem ceea ce gândim. Zilnic, în fiecare oră, în fiecare minut alegem cu ce gânduri să privim o anumită întâmplare din viața noastră. Alegerea aceasta o facem de cele mai multe ori inconștient în baza unor obiceiuri pe care le avem adânc înrădăcinate în subconștientul nostru.

După lecturarea unui nou capitol din cartea Schimbând gândirea, îți schimbi viața, voi încerca astăzi să vă prezint cum vede Brian Tracy acest fenomen și ce sfaturi ne oferă autorul pentru a fi mai stăpâni pe gândurile noastre.

Modul în care gândești despre tine și despre viața ta determină aproape tot ceea ce ți se întâmplă. Responsabilitatea ta principală este să preiei întreg controlul asupra gândirii tale și să îți menții cuvintele și gândurile focalizate exact asupra lucrurilor pe care le vrei cu adevărat. Simultan, trebuie să refuzi să te gândești la acelea pe care nu le dorești. Această formulă simplă reprezintă cheia sănătații, a fericirii și a prosperității personale”. (Brian Tracy, 2003, p.241)

Când am citit prima dată această idee mi s-a părut simplu. Trebuie doar să gândesc lucruri frumoase indiferent de situație. Poate unii dintre voi au mai citit această idee și știm cu toții că în realitate atunci când suntem față în față cu problema, tindem să uităm de lucrurile pozitive. Mintea umană este formată din conștient și subconștient. La nivel conștient putem să ne gândim că în viitor într-o situație negativă voi alege să privesc oportunitățile din acea situație. Însă în momentul în care suntem în acea situație dificilă, cel care acționează este subconștientul nostru. Dacă în subconștient nu avem înrădăcinate obiceiuri constructive atunci nu vom acționa în acest sens.

Probleme, stres, întâmplări nefericite au existat, există și vor exista întotdeauna în viața fiecăruia. Cred că este o atitudine înșelătoare aceea în care ne gândim că nouă ni se pot întâmpla doar lucruri frumoase, că lumea din jurul nostru este numai frumoasă și că totul tot timpul va fi bine. Ce îi diferențiază pe unii oameni de ceilalți este modul în care aleg să reacționeze față de evenimentele care se întâmplă în viața lor. Dacă vom alege să privim situația constructiv, ne vom putea menține o atitudine generală pozitivă iar mintea noastră va acționa mai limpede. În caz contrar, vom lăsa emoțiile negative să ne conducă acțiunile pe care poate mai târziu le vom regreta.

Cred că este valabil pentru majoritatea din noi când spun că vrem să fim încojurați de oameni veseli, binedispuși. Este obositor să stai lângă persoane care în permanență se plâng de câte ceva. Bineînțeles, la rândul nostru cred că ne dorim să fim persoane a căror prezență este plăcută celor din jur. Data viitoare vom afla despre 5 pași pe care îi putem urma pentru a ne menține o atitudine pozitivă și pentru a deveni persoane eficiente.


Mai jos puteți descoperi care sunt principalele posturi disponibile pe care le intermediem în acest moment. Poate dumneavoastră sau un prieten din cercul dumneavoastră de cunoștințe, sunteți interesați de o nouă oportunitate profesională. Dacă vă pot fi de folos, vă stau la dispoziție pe adresa de e-mail recrutare@jobconnect.ro.


În domeniul ingineriei:

Pentru o companie de origine germană, suntem în căutarea unui Operations Manager. Pentru acest post este potrivit un inginer, vorbitor de limba germană, care se află în primii 5 ani de experiență profesională și este pregătit să accepte o nouă provocare. 

Pentru o companie ce produce si comercializeaza obiecte din fier forjat suntem în căutarea unui Inginer proiectant.

În domeniul vânzărilor:

În cadrul unei companii românești recunoscută la nivel național și internațional pentru calitatea produselor și serviciilor pe care le oferă, suntem în căutarea a doi reprezentanți de vânzări: un post este disponibil pentru zona Mureș și un post este disponibil pentru zona Hunedoara. 

Pentru zona Transilvania avem disponibil un post de Inginer Vânzări în cadrul unei companii ce comercializează lichide de racire masini unelte, scule aschietoare si placute amovibile precum si sisteme de deionizare a apei prin electroziune.
Pentru o companie ce comercializeaza lubrifianti industriali suntem în căutarea unui Inginer de vânzări pentru zona București și Prahova.
Dacă sunteți din Sibiu și sunteți o persoană activă și reușiți să legați relații de lungă durată cu clienții dumneavoastră, suntem bucuroși să discutăm mai multe detalii despre un post de Reprezentant de Vânzări pentru Job Connect. Suntem în căutarea unei persoane care să facă serviciul nostru de recrutare mai cunoscut.

Sunteți vorbitor de limbă germană și sunteți obișnuit să o folosiți în contactul telefonic cu potențiali clienți? Căutăm o persoană care să facă Telesales în limba germană și să ne ajute să facem mai vizibil serviciul nostru de recrutare în rândul angajatorilor din Germania.

Alte domenii:
Pentru clientul nostru, o companie ce activează din 2002 în Sibiu și este unic distribuitor al unei mărci de renume în domeniul lubrifianților industriali, suntem în căutarea unei persoane care să ocupe postul de Asistent Comercial și Logistică. 

Vă doresc numai bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu