duminică, 8 noiembrie 2009

Ceva pentru fiecare OM!

Salutare!
Pentru cei ajung aici, fie si din intamplare (stiti ca asa ceva este doar o parere, mai devreme sau mai tarziu intelegem principiul acesta universal valabil al hazardului ca si al unui print al desertaciunii), cat si pentru cei care stiu ca au ajuns pentru ca drumul ducea aici sau trece pe aici, am gasit ceva interesant printre "legile universale ale succesului" asa-denumite de senor Brian Tracy. Pentru azi va propun coperta ultima a cartuliei cu gust de viata "Legea stimularii eficientei" - "Niciodata nu exista suficient timp pentru a face totul, dar intotdeauna exista destul timp pentru a face lucrurile cele mai importante. Cu cat va asumati sarcini mai numeroase, cu atat deveniti mai eficiennt. Veti afla cat de multe puteti face, de fapt, doar atunci cand veti incerca sa faceti prea mult"
Cam asta a fost pentru azi dimneata! Rumegati bine vorbele acestea si haideti sa traim coerent fiecare zi, incoerent daca va simtiti mai bine, insa zambiti, Oameni buni!
Aud de ceva timp, glume de inima galbena, cum ar spune francezii, de tipul "munca il innobileaza pe om, dar tara aceasta nu are nevoie de nobili!" Si de oameni acri avem nevoie? Gustati ce vreti si cred ca e corect asa, plus ca avem nevoie sa invatam de unii singuri sau sa fim invatati ca gusturile sunt educabile!
PS. Un ceai amar de anghinare poate fi placut?!
O zi calda, rece, dule sau sarata, acra sau amara, cu soare sau innorata si mai ales cu Omenie!
Marian Bejinariu va saluta!

Un comentariu: