joi, 3 decembrie 2009

Ce mai e la moda, oameni buni!

Salutare!
Candva, in acele vremuri in care puricii inca se mai potcoveau cu 99 de oca de fier(deci nu pixeli sau alte chestiute electronice, pe care le gustam astazi) si plecau departe, "in slava cerului" sa duca putine povesti /povestiri cu talc de multe ori, in acele vremuri inca mai erau oameni prosti si simpli.
Acum nu mai sunt! Au disparut!
Astazi suntem cu totii atat de destepti, incat fiecare avem ceva de spus, de transmis, de invatat pe altii. Ba mai mult, exista si branding personal si multe alte denumiri alambicate, care mai de care mai maiestrite. Mai exista si privirile inteligente pe care le avem in momentul in care vorbim despre ceea ce facem sau cine suntem!
Salvati OMENIA, va rog frumos! Lasati lucrurile la moda pentru papagali si alte fiinte uimite de stralucirea penelor!
Un individ vorbea de bun simt si apoi din prea mult bun simt a uitat ce spunea mai inainte! Ipocrizia este pentru prosti o a doua natura! Din fericire sunt suficienti ipocriti si nimeni nu vede prostia, inca! Rabdarea este ca o babuta cu dintii de aur, pe care niste gropari betivi o tot asteapta, doar, doar va trece in lumea care se intinde la doi metri sub pamant! Pana cad secerati de firul vietii duse in zadar, propun sa cultivam ceva mi mult Noroc pe aici prin locurile in care ne-am tot obisnuit sa ne plangem.
Va rog sa pronuntati corect acest cuvant Noroc, se aude, se citeste diferit = MUNCA!
A fi ignorant inseamna ca ai inca multe de invatat, a fi prost este o stare de fapt si obisnuita ultimilor 20 de ani ne-a facut hazlii in refuzul de a accepta darul prostiei!
Imnul nostru suna bine de tot si putini il asculta!
Pentru o Romanie mai desteapta si plina de prostie recunoscuta!
Cu respect,
Marian-Mihai Bejinariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu