vineri, 12 octombrie 2012

Fii hotarat! Puterea de decizie se afla in mainile tale!

O analiza amanuntita a peste 25 000 de barbati si femei care au esuat, a relevat ca lipsa deciziei este aproape intotdeauna in fruntea listei celor 31 de cauze majore ale esecului.” (Napoleon Hill)

Lipsa hotararii este o problema majora cu care ne confruntam in multe situatii, incepand de cand suntem mici – iar cu acestea se poate trai sau pot fi indreptate, insa lucrurile se schimba in momentul in care devenim adulti, iar viata noastra si a celor din jur este afestata de hotararile pe care le luam sau care intarzie sa apara. Desi uneori pot sa para lucruri minore, lipsa hotararii la intrebarea: „Ma iubesti?” poate distruge un cuplu iar asta sa aiba consecinte pe termen lung.

La fel este cu lipsa hotararii la intrebarea ”Care este scopul tau profesional?”! Cei mai multi oameni nu au un scop in viata, desi au trecut prin multe primaveri, iar acest lucru se repercuteaza asupra lor si a celorlalti si se poate ajunge in nefericita situatie de a fi pus fata in fata cu aceasta intrebare exact cand te astepti mai putin, la fel ca persoanele din filmarea de mai jos.



Ca sa fii hotarat trebuie sa stii ce vrei, ce iti doresti, unde vrei sa ajungi, insa si mai important este sa „spui lumii ceea ce intentionezi sa faci, dar nu inainte de a-i arata!” (Napoleon Hill).

Faptele si nu vorbele sunt cele care conteaza mai mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu