miercuri, 9 septembrie 2015

Construirea unor relații de succes

Bine v-am găsit!

Citeam astăzi un nou capitol din cartea Biblia vânzărilor de Jeffrey Gitomer în care acesta scrie despre învățăturile adunate din participarea la un seminar al unei scriitoare americane.

Îmi doresc să împărtășesc aceste informații cu voi și sper să vă fie de folos în activitatea voastră.

Anne Boe se numește cea care a susținut prezentarea și ea a fost o specialistă în interrelaționare. Împreună cu o altă autoare americană, Bettie B. Youngs, au scris cartea „Is your <<NET>> working?”, o carte despre cum să construim relații de succes.

Construirea unor relații solide este o activitate ce necesită timp și implicare. Este foarte important pentru activitatea noastră, indiferent de domeniu, să avem relații solide pe care ne putem baza.

Jeffrey Gitomer, citând din Anne Boe ne oferă câteva idei din prezentarea la care a participat:

  • Oricum muncești. De ce să nu te simți bine în același timp?
  • Crearea unor relații personale înseamnă crearea unui impuls către ceea ce îți dorești
  • Crearea unor relații personale înseamnă să socializezi pentru a progresa
  • Crearea unor relații personale înseamnă să fii cunoscut de oameni importanți
  • Construiește și consolideaza relații pe termen lung, profitabile pentru ambele părți, stabilind noi legături.

Crearea unor relații personale implică riscuri. Trebuie să îți asumi riscul de a cunoaște oameni noi”.


E important să transformăm lucrurile de care ne temem în obiective. Dacă vom începe cu pași mici, în timp vom ajunge să creăm o rețea importantă de cunoștințe. Dacă vom suna două persoane pe zi, să menținem legătura vie, dacă vom participa la căte un eveniment de afaceri o dată pe lună, avem șanse reale să ne atingem obiectivul.

Așa cum scriam și în alte articole și cred că este bine să tot scriu până când această informație ne va rămâne întipărită în minte, este important să transformăm clienții, partenerii de afaceri în prieteni.


Dacă oferi ceva de valoare, vei primi ceva de valoare.”


Închei articolul de azi cu citatul de mai sus și vă îndemn să acționați astfel încât cercul dumneavoastră de cunoștințe să fie din ce în ce mai valoros.

Vă doresc zile frumoase!


Pentru aceia dintre dumneavoastră care în momentul de față sunt în căutarea unei noi oportunități profesionale, mai jos puteți regăsi o scurtă descriere a celor mai recente posturi pe care noi le avem disponibile. Poate pentru dumneavoastră sau pentru unul din prietenii dumneavoastră, unul dintre anunțurile de mai jos reprezintă un prim pas spre o schimbare profesională.

În domeniul ingineriei:

Pentru o fabrică din domeniul automotive din Sibiu suntem în căutare unuiResponsabil control, o persoană cu atenție mare la detalii și bune abilități de lucru în echipă. 
În cadrul aceleași fabrici suntem în căutarea unui Inginer de proces, o persoană cu studii tehnice, bune abilități de analiză și comunicare.
Tot în cadrul fabricii de mai sus, căutăm o persoană care să își dorească să lucreze pe un post de Inspector Calitate. Este importantă experiența anterioară pe un post similar.  

Pentru o fabrică din Sibiu ce produce cabine folosite in constructia autovehiculelor si a utilajelor suntem în căutare de Ingineri proiectanți

Pentru o companie din domeniul automotive din Baia Mare, suntem în căutarea unui Director Tehnic, care să se alăture echipei.

Pentru o fabrică din Sibiu ce se va deschide în curând, pentru departamentul de Dezvoltare, suntem în căutarea unui Dezvoltator Hardware

Pentru o companie de origine germană ce are ca activitate prelucrarea metalelor suntem în căutare de OPERATORI CNC IN SCOLARIZARE CU RELOCARE IN SIBIU

În domeniul vânzărilor:

Dacă sunteți din Sibiu și sunteți o persoană activă și reușiți să legați relații de lungă durată cu clienții dumneavoastră, am fi bucuroși să discutăm mai multe detalii despre un post de Reprezentant de Vânzări pentru Job Connect. Suntem în căutarea unei persoane care să facă serviciul nostru de recrutare mai cunoscut.

Sunteți vorbitor de limbă germană și sunteți obișnuit să o folosiți în contactul telefonic cu potențiali clienți? Căutăm o persoană care să facă Telesales în limba germană și să ne ajute să facem mai vizibil serviciul nostru de recrutare în rândul angajatorilor din Germania.

Alte posturi interesante în domeniul vânzărilor sunt disponibile în mai multe zone din țară (Zonele de Sud, Centru, Nord, Nord-Est). Suntem în căutare de Reprezentanți de vânzări în domeniul electric

Pentru o companie din Sibiu ce se ocupă cu comercializare de pânze folosite în industria prelucrării lemnului suntem în căutarea unei persoane entuziaste și pasionată de domeniul vânzărilor care să ocupe postul de Reprezentant de vânzări pentru zona Transilvaniei. 


Alte domenii:

Pentru o companie de vânzare de produse online, cu sediul în Germania, suntem în căutare de Specialisti SAP si Dezvoltatori SAP.

Pentru activitate de dactilografiat - transcriere texte după dictare, dorim să intrăm în contact cu buni cunoscători ai limbii germane. 

Domeniul Financiar:
Pentru o fabrică ce activează în domeniul automotive, suntem în căutarea unei persoane care să ocupe postul de Contabil. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu