miercuri, 23 septembrie 2009

23 septembrie 2009

Salutare!
Astazi am realizat cat de mult datorez tuturor celor pe care i-am intalnit in existenta mea de pana acum!
Mesajul este extrem de simplu si cred ca e corect sa fie adresat celor care pun energie, cunostinte si viata in Job Connect si vor sa evoluam in exercitiul continuu de a furniza servicii de calitate premium, atat pe segmentul de recrutare a celor mai potriviti candidati, cat si pe cel de instruire a echipelor de vanzari ale partenerilor Job Connect: va multumesc frumos!
In plus, stiu ca suntem mereu in stuatia de a educa piata si de a aduce un suflu nou, dar extrem de uman, prezenta profesionistului cu bun simt. Tehnic, vrem sa fim mereu mai buni si pentru acest lucru satabilim obiective pe care dorim sa le atingem. Evoluam si pierdem o coaja existentiala, dar imbracam alta. E foarte important sa intelegem ca fara cele pe care le-am depus undeva in trecut, drumul ar fi dus in cu totul si cu totul alta parte. Mai mult, suntem obligati fata de propria fiinta sa stim exact ce fel de vesminte vor fi adecvate pentru ziua care tocmai incepe.
Va multumesc mult pentru aceasta zi, care a inceput cu o zi inainte si se prelungeste catre ziua de maine! Sunt convins ca ea va exista intr-un maine perpetuu si as dori sa stiti ca acest multumesc are aceleasi valente.
Concret, multumesc tuturor celor care sunt parte din Job Connect, au fost candva in Job Connect, celor care vor fi colegi cu noi, intr-o buna zi, partenerilor pe care ii sprijinim sa isi dezvolte afacerile, crescand odata cu ei, iar pe cei mai importanti nu ii mentionez pentru ca ei sigur stiu ca m-am gandit de la bun inceput la dumnealor - oamenilor si celor care aspira la conditia de "om in adevaratul sens al cuvantului"!

2 comentarii:

  1. "om in adevaratul sens al cuvantului" este o expresie pe care am folosit-o pentru prima data in clasa a V-a, intr-o descriere a domnului Trandafir. ;)) nu mai auzisem expresia inainte , dar de atunci am inceput sa visez la asta si sa fac din mine un om- in adevaratul sens al cuvantului.
    e placut sa intalnesc azi, dupa 10 ani ( !!! ) expresia din nou :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca modelul domnului Trandafir a ramas in colbul ulitelor pe care si-a zbenguit copilaria fiecare copil, din pacate! Din fericire, unii l-au pastrat si in suflet, chiar daca astazi modelul este desuet. Oamenii sfatosi precum conasul Sadoveanu, sunt azi tot mai rari si intelepciunea este confundata cu mediocritatile nascocite fara vreun zbucium neuronal!
    Insa, cum spunea domnul Henry Ford, "si daca crezi ca poti si daca crezi ca nu poti, in ambele cazuri ai dreptate" - avem dreptul la riscul de a reusi! Celalalt este de la sine inteles pentru orice fel de existenta - umana, animala, vegetala!
    Atitudinea este definitorie!

    RăspundețiȘtergere