joi, 14 ianuarie 2010

Increderea de sine - increderea in reusita ta

Stimati prieteni,

Orice rezultat al actiunilor noastre este premeditat de gandurile noastre. Ce parere aveti? Permiteti-mi sa va dau cateva exemple. Trebuie sa faceti o prezentare in fata unui auditoriu, sarcina care naste fobii pentru multi dintre noi. Daca va este frica de aceasta situatie noua cu care va veti confrunta inseamna ca vizualizati un esec. In mintea dumneavoastra se proiecteaza diverse incidente care va pot afecta calitatea discursului si mesajului pe care doriti sa-l transmiteti catre auditoriu si modul in care veti fi perceput de persoanele din sala: va veti gasi greu cuvintele, veti avea emotii, o sa va tremure vocea, participantii din sala va vor pune intrebari la care veti greu raspunsuri samd. O astfel de frica naste imagini in care dumneavoastra esuati.

Cred ca exemplu este destul de concludent pentru a ne demonstra ca modul in care ne raportam la anumite situatii ne va aduce un esec sau o reusita. Ceea ce vom face in cadrul acestei sesiuni este sa descoperim felul in care dumneavoastra va raportati la aceasta etapa din viata dumneavoastra si anume cea din prezent, (cea in care va aflati in cautarea unui job). Pentru ca atat esecul cat si reusita pot fi premeditate, vom face cateva exercitii prin care vom schimba felul in care va veti raporta la acest demers de la cel care va va aduce un ESEC la unul care va conduce inspre REUSITA.

Vom discuta despre vocea interioara, puterea mintii asupra propriilor actiuni si despre vizualizare creativa (metoda de NLP prin care puteti fi programati sa va directionati spre REUSITA) precum si alte metode prin care va puteti dezvolta siguranta / increderea ca la finalul actiunilor dumneavoastra veti gasi ceea ce cautati: job-ul pentru care sunteti potriviti si pe care nu l-ati gasit ... inca.

Numele meu este Catalin VACON am aproape 3 ani de experienta in domeniul recrutarii de personal si va astept la workshop-ul "Invata cum sa ai atitudinea potrivita pentru a-ti gasi un Job", in data 23.01.2010 pentru a va oferi ajutor in demersul pe care il veti urma pentru a va gasi job-ul pe care il cautati.

Bookmark and Share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu