marți, 5 ianuarie 2010

AHA...vezi ca se poate?

Salutare Job Connecter-eri! Sa aveti un an nou plin de sanse...mai pe romaneste, nu vegetati, ci valorificati momentele potrivite...cu multa intelepciune!
Ma gandeam zilele trecute la cum ar trebui sa ii pregatesc eu, ca recruiter, pe candidatii care au ajuns in etapa finala a unui interviu. Da stiu, trebuie sa cunoasca detalii despre angajator si despre post. Sunt prime reguli de bun simt, daca vreti, in traseul de obtinere al job-ului. Sa fie oare suficient? Cu siguranta raspunsul este NU!
Omul angajator vede dincolo de aparentele profesionale, de cele mai multe ori. Nu va fie teama, jucati tare, aveti atitudine. Programati-va sa ganditi pozitiv, sa vorbiti si sa actionati pozitiv. Veti vedea cu siguranta jumatatea plina a paharului, si viata parca e mai frumoasa cand stii ca ai de unde bea;)
Zambiti! Este cea mai buna metoda prin care te poti apropia de angajator. Invata sa te faci placut si dezvolta-ti abilitatea de a avea simtul umorului.
Obiectivele clar definite si un plan de actiune te fac propriul stapan. Gandeste-te numai la ce reactie ar avea angajatorul cand tu, un simplu candidat, ai curajul sa ii prezinti un plan de dezvoltare in cadrul companiei lui si sa ii spui fara retinere : "de ce m-ati angaja? pentru ca eu sunt omul pe care il cautati" .
Atitudine-Haz-Actiune:combina-le si vei avea succes.
Pana data viitoare, sa auzim numai de bine!
Amelia Tita
Bookmark and Share

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu