marți, 8 iulie 2014

Secretul unei saptamani extraordinare

 “Secretul unei saptamani extraordinare consta in a folosi ziua de luni pe post de trambulina.” (Jeffery Gitomer)
Probabil ati auzit de foarte multe ori expresii referitoare la acea “prima data” cand faci un lucru, la modul de start, la prima impresie.
Ei bine, prima impresie cu care iti incepi saptamana conteaza si din acest motiv este important sa o incepi “ca la carte”! Incepand saptamana cu un start bun, cu rezultate extraordinare, incheind o afacere profitabila cu un client, poti sa te asiguri ca iti vei incepe saptamana cu entuziasm si forta pozitiva. Bineinteles, succesul este garantat daca iti vei mentine pozitia, entuziasmul si vei munci din greu in saptamana in curs pentru a-ti atinge fiecare obiectiv stabilit in ziua de vineri... Si daca tot am ajuns la ziua de vineri, care reprezinta tot un inceput – inceputul de weekend – este important, de asemenea, sa ne asiguram un inceput de weekend promitator, cu relaxare si voie buna garantate.
Astfel, pentru a avea un weekend asa cum ti-l doresti, va trebui sa inchei saptamana de munca exact in acelasi ton cu care ai inceput-o – cu o victorie. Cu un contract incheiat. Cu o vanzare!
Tot in ziua de vineri iti vei pregati terenul pentru saptamana care urmeaza: vei stabili cel putin cinci intalniri si le vei confirma pe cele deja stabilite. Te vei pregati temeinic pentru a avea succes!
Bineinteles, entuziasmul se mentine invatand mereu lucruri noi si avand o gandire pozitiva – poti asculta pe masina, dimineata, casete motivationale sau de training, iar daca inveti o tehnica noua cand esti in drum spre o intalnire cu un client, o poti pune imediat in practica!

Maine va fi mijlocul saptamanii. Tu alegi cum o vei incheia!

Cu ganduri bune,
Ioana


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu