marți, 6 mai 2014

Cartea secretelor – De ce dau gres agentii de vanzari?



Pssst...Iti plac secretele? Vrei sa iti dezvalui cateva din domeniul vanzarilor?
Atunci, ai nimerit bine!
In urmatoarele 6 saptamani vom despica fiecare secret din domeniul vanzarilor in parte si nu vom lasa nimic sa ne scape! Trebuie neaparat sa promitem ca ni le vom insusi si le vom utiliza in activitatea noastra zilnica, in viata de zi cu zi.
Minunat!
Astazi, vorbim despre motivele care stau in spatele esecurilor in domeniul vanzarilor si anume, raspundem la intrebarea: „De ce dau gres agentii de vanzari?”
Ei bine, raspunsul este, dupa cum deja probabil ca ati intuit, ATITUDINEA! Aceasta sta in spatele oricarui esec sau a oricarei reusite personale. Un “Nu pot!” spus din toata inima si cu toata credinta ca intr-adevar nu poti sa faci acest lucru, te va conduce inevitabil la neputinta de a face acel lucru, chiar daca esti perfect capabil de a finaliza cu succes respectiva activitate.
Exista un citat, spus de Henry Ford, pe care il vad in fiecare dimineata cand ajung la birou: “Si daca crezi ca poti si daca crezi ca nu poti, in ambele cazuri, ai dreptate!” (Henry Ford).
Elimina negativismul din viata ta! Lasa-te inconjurat de lucruri pozitive, de oameni optimisti. Adopta capacitatea de a vedea partea plina a paharului si fii in fiecare zi recunoscator pentru ceea ce esti, ceea ce ai, ceea ce stii!
Renunta la activitatile care iti “mananca” din timp, fara a-ti aduce un beneficiu real si investeste in lucrurile care iti fac placere, care te dezvolta si te imbogatesc din punct de vedere intelectual si spiritual.
Apropos de activitatile care iti consuma inutil timpul, am vizualizat recent un filmulet despre cum toate lucrurile si activitatile care tin de Social Media de fapt nu duc la crestere a gradului de socializare, ci te instraineaza din ce in ce mai mult de contactul direct cu oamenii.
Da, traim intr-o lume in care tehnologia ocupa o parte din ce in ce mai mare in vietile noastre, insa este adevarat ca “se intinde” doar atat cat ii permintem noi insine.
Transforma activitatile inutile in activitati recreative, educative si pozitive si vei vedea ca viata ta se va schimba radical!

Ma bucur ca am impartasit primul secret cu tine!

Iti dau intalnire saptamana urmatoare, pentru cel de-ad doilea...secret! :)

Pe curand!


Ioana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu